جستجوی این وبلاگ

۱۳۹۶ مهر ۲۰, پنجشنبه

برجام از آغاز تا امروز -آخرین ومهمترین تحولات تحریمهای آمریکا




لینک متن گفت‌وگو با محمدعلی توحیدی درمورد حسابرسی اتمی و مخمصه خامنه‌ای در سالمرگ خمینی



ترفندهای خامنه‌ای برای فرار از حسابرسی اتمی 
مایکل ریگان (پسر بزرگتر دونالد ریگان رئیس جمهور سابق آمریکا)-  هفته گذشته سمیناری را در انستیتو هادسون, یک اندیشکده سیاستگذاری در واشنگتن دی سی, برگزار نمود و در آن با شمار دیگری از اندیشمندان این مؤسسه و یان برمن, نایب‌رئیس ارشد شورای سیاست خارجی آمریکا, موضوع خروج ترامپ از توافق هسته‌ای ایران را مورد بررسی قرار داد.
هیئتی مایکل دوران, هم‌کار ارشد در موسسه هادسون و هارون یولاه, کارمند ارشد بخش استراتژی در هیئت اجرایی بی بی جی(BBG.gov)  , وجود داشت که درباره چرخاندن شرایط فعلی بحث و گفتگو می‌شد,  اما این چرخشی که از آن صحبت می‌شود ربطی به سانتریفیوژ نداشت...

در این سمینار مایکل دوران عضو ارشد در موسسه هادسون به آنچه که او " ابهام " در ارسال پیام آمریکا به ایران می‌نامد, اشاره کرد و گفت
آیا تمایل آمریکا به " تغییر رفتار " در مورد ایران چیزی‌ است که بدنبال آن هستیم یا هدف نهایی ما تغییر رژیم است ؟ تحلیل او از گفت و شنودهای رئیس‌جمهور این است که ترامپ در مورد «تغییر رفتار» صحبت می‌کند.
برمن و دوران, هر دو خواهان یک استراتژی از سوی آمریکا برای دادن یک پیام یکپارچه می‌باشند که برمن آن را " تمرکز بر آزادی و دموکراسی و قرار دادن رویدادهای جدید در این محتوا " می‌نامد. مایکل دوران گفت : " آنچه ما باید انجام دهیم این است که به مردم ایران توضیح دهیم که این تصمیمات سران [رژیم ایران] است که تنها مسبب دشواری‌های زندگی داخلی آنها می‌باشد ".
یکی از سخنرانان گفت: من از تمرکز مایکل دوران بر روی این موضوع که تحریم‌ها تنها ناشی از خواست ملاها به دستیابی سلاح‌های هسته‌ای می‌باشد, خوشحال هستم, اما تنها در کوتاه‌مدت. در دراز مدت, اگر تمرکز ما بر آزادی و دموکراسی باشد, برای ایران و جهان بهتر خواهد بود, که در نهایت برابر است با  تغییر رژیم .
وی افزود: دستیابی به این هدف نیازمند هماهنگی و انسجام است و این به نوبه خود نیازمند تاکید بر یک پیام یکپارچه از دفتر کاخ سفید رئیس جمهور است.
در یک تحول دیگر روزنامة روسی ایزوستیا به نقل از یک منبع عالی‌رتبه در وزارت امور خارجه فرانسه خبر داد که پاریس آماده است تا یک روند مذاکره جهانی با تهران در زمینه خروج آمریکا از توافق ایران آغاز کند.
به گفتة این دیپلومات، پاریس در حال بررسی احتمال امضای یک قرارداد جدید با تهران و خروج از توافق قدیمی است. موضوع حفظ برجام و نیز توسعه یک سند کامل امضا شده توسط همه طرفین قرارداد, از جمله آمریکا که برجام را ترک کرد، می‌باشد. پیش از این هم در طی نشست امانوئل ماکرون, رئیس‌جمهور فرانسه در طی دیدارش با رهبر روسیه ولادمیر پوتین, مورد بحث قرار گرفت.

این موضوع خشم و نگرانی رژیم بخصوص  باند خامنه‌ای را برانگیخته. روزنامه حکومتی وطن امروز در شماره امروز یکشنبه 13خرداد نسبت به نزدیک شدن مواضع فرانسه به آمریکا در پرونده هسته یی ابراز نگرانی کرد و نوشت:‌موضع آمریکا حالا به نظر می‌رسد به مرور به اروپایی‌ها نیز سرایت کرده است، به گونه‌ای که طی روزهای اخیر گفته شده امانوئل ماکرون در سفر اخیر خود به سن‌پترزبورگ به پوتین گفته است فرانسه خواستار خروج از برجام و آغاز مذاکرات همه‌جانبه با ایران در حوزه‌های هسته‌ای، موشکی و منطقه‌ای است؛ این یعنی همان موضع مشخص و رسمی آمریکا.



خزانه‌داری آمریکا تحریمهای جدیدی را علیه رژیم ایران اعمال کرد و ۶مقام و ۳ارگان حکومتی را به لیست تحریمهای خود اضافه کرد.
زندان مخوف اوین، رئیس رادیو تلویزیون رژیم، چماقداران خامنه‌ای موسوم به انصار حزب‌الله و چند عضو این گروه و دو مقام سانسور اینترنتی رژیم ایران در لیست جدید تحریمهای خزانه‌داری هستند.






هواپیمای حسن روحانی مشمول تحریم آمریکا علیه رژیم ایران شد
تحریمهای آمریکا علیه رژیم آمریکا یک شرکت هواپیمایی را شامل می‌شود که به‌طور روتین روحانی با آن جابه‌جا می‌شود.
سایت الجزیره ۴خرداد۹۷ نوشت: خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه طی اطلاعیه‌یی اعلام کرد هواپیمایی دنا ایرویز را بر اساس یک دستور ریاست‌جمهوری تحریم کرده است تا مانع کمک‌رسانی مالی به تروریسم شود. 
این شرکت هواپیمایی پروازهای دولتی در ایران را حل و فصل می‌کند و جابه‌جایی حسن روحانی هم با آن صورت می‌گیرد.

هواپیمای حسن روحانی مشمول تحریم آمریکا علیه رژیم ایران شد

(گفت‌وگو با محمدعلی توحیدی)-خسارات پرونده اتمی و بازخواست از خامنه‌ای





آمریکا ٩فرد و شرکت وابسته به سپاه پاسداران راتحریم کرد


یکبار دیگر «برجام» خبرساز شد. توافق اتمی ۶جانبه آخوندها برای خروج از بحران تحریم‌های جهانی که خامنه‌ای از آن ‌به‌عنوان چرخش قهرمانانه» نام می‌برد و آخوند روحانی و  باندش آن را بزرگترین دستاورد دیپلوماتیک آخوندها توصیف می‌کردند  به بزرگترین معضل دیکتاتوری آخوندها تبدیل شده است  تا جایی‌که کوچکترین خبر در مورد آن، باعث و بانی بزرگترین تکان و تنشها در دستگاه سیاسی آخوندها و حتی تعمیق شکاف‌های درونی حاکمیت می‌شود.

از یک سو و از سوی دیگر آنچه که  تلاش فاشیسم مذهبی برای دست‌یابی به بمب اتم به‌عنوان عاملی برای بقا را ناکام گذاشت.  کارزاری طولانی و پر ماجرا که مقاومت ایران برای افشا و درهم شکستن استراتژی بقای رژیم با بمب اتمی  به پیش برد. 


اعتراف رژیم آخوندی و اذعان جامعه بین‌المللی به نقش مجاهدین در شکست سیاست اتمی آخوندها
یکی از مهمترین و جدی‌ترین موانع دستیابی آخوندها به سلاح اتمی، به اعتراف خودشان، مقاومت ایران و مجاهدین خلق بوده‌اند. این را مقامات مختلف رژیم همین‌طور مقامات آمریکایی و سازمان بین‌المللی انرژی اتمی به کرات گفته‌اند. 
این، البته در شمار افتخارات تاریخی مقاومت ایران و مجاهدین خلق است. 
مقاومت ایران و مجاهدین خلق همان‌گونه که با تمام قوا و با گذشتن از جان و  نام خویش، توانستند جام‌زهر آتش‌بس را به کام خمینی ریخته و جنگ را متوقف کنند، (گرچه که بسیار مارک خورده و جاسوس و ستون پنجم دشمن و... نامیده شدند) اما همین افتخار برای مقاومت ایران و مجاهدین بس که در تاریخ این نکته به ثبت رسید که:
تنها مخالف جدی و عملی جنگ ضدمیهنی ایران و عراق، حداقل در مقطع خرمشهر، مجاهدین خلق بودند و بس! این را پاسدار علی شمخانی وزیردفاع سابق آخوندها و دبیر شورای‌عالی امنیت ملی خامنه‌ای به‌روشنی گواهی داده:

دونالد ترامپ: توافق اتمی پایان یافت.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا  اعلام کرد توافق اتمی با رژیم ایران پایان یافت و من تحریمهای شدید اقتصادی اعمال میکنم.
دونالد ترامپ:
امروز می خواهم جهان را مطلع کنم برای جلوگیری از دستیابی رژیم ایران به سلاح اتمی. رژيم ایران حکومت اصلی حامی تروریسم است. از تروریستها و شبه نظامیان حزب الله و حماس و طالبان حمایت می کند. بمب گذاری کرد در سفارتخانه آمریکا.  شهروندان آمریکایی را زندانی و شکنجه کرده است. هرج و مرج را در منطقه گسترش داده و ثروتهای مردم را به باد داده است. ما با کشورهای دیگر همراه شدیم در  مورد برنامه اتمی رژیم ایران در توافقی به نام برجام. این باصطلاح توافقاتمی در نهایت سلاح اتمی را به دست می اورد و به نفع بقای این رژیم خواهد بود. این  توافق تحریمهای سنگین را رفع کرد در برابر محدودیتهای کم بر برنامه اتمی این رژیم
وقتی که آمریکا حداکثر فشار را روی این رژیم داشت، یک رژیم تروریست میلیاردها دلار به صورت پول نقد دریافت کرد. در قلب توافق اتمی یک رژیم قاتل وجود دارد که نیازی به برنامه صلح آمیز ندارد. ما شواهد قاطع داریم که وعده های این رژیم دروغ بود. این توافق یکجانبه وحشتناک هرگز نباید صورت می گرفت. این توافق صلح نیاورد. بودجه نظامی این رژیم چند برابر شده است. دیکتاتوری ایران از پولها استفاده کرد برای گسترش برنامه موشکی و حمایت از تروریستها . حتی اگر رژیم ایران کامل تبعیت کند از این توافق باز هم زمان گریز زمان کوتاهی محدود میشود و به زودی یک مسابقه تسلیحاتی در خاورمیانه راه می افتد. بدتر از آن بازرسیهای هست که تعریف شده در این توافق در مورد تقلبی که رژیم می کند... از زمان این توافق جاه طلبی گسترش یافته است....توافق اتمی با رژیم ایران پایان یافت و من تحریمهای شدید اقتصادی اعمال میکنم.
ادامه 


دونالد ترامپ 


این صفجه شامل مجموعه ای از مهمترین گزارشات و تحلیل هادر مورد برجام و تلاشهای رژیم برای لاپوشانی تداوم برنامه هسته ای می باشد که با موضعگیری امروز ترامپ سرنوشت برجام مشخص شد

روحاني: اظهارات هيستريك عليه مجاهدين، دفاع از جنگ افروزي و تروريسم و تأكيد بر انباشت موشكهاي بالستيك
آخوند حسن روحاني، رئيس جمهور رژیم، در سخنراني خود در مجلس ارتجاع در روز ۷ آبان، خشم و وحشت خود از مجاهدين و مقاومت ايران را به نمايش گذاشت و از سوي ديگر بر ادامه مداخلات جنايتكارانه در كشورهاي منطقه و برنامه توليد موشكهاي بالستيك و ذخيره كردن آنها تأكيد كرد.
وي گفت: «ما موشك را ساختيم، مي سازيم، خواهيم ساخت ... هر سلاحي از هر نوعي نياز داشته باشيم در ساختن آن، در توليد آن، در انبار كردن آن و در زمان لازم براي دفاع خودمان از استفاده از آن ترديد نخواهيم كرد».
روحاني گفت آمريكا «امنيت سوريه» و «امنيت لبنان» و «امنيت عراق» و «ثبات و امنيت افغانستان» را به هم زده و مي خواست «عراق را تجزيه كند» و با دریدگی مدعی شد اين رژيم آخوندي بود كه «به كمك مردم عراق رفته، به كمك مردم سوريه رفته» و نگذاشت «تماميت ارضي عراق خدشه دار بشود».
روحاني

مقدمه:
این گزارش فشرده و کوتاهی است از راهی صعب و طولانی که مجاهدین و مقاومت ایران طی دو دهه، با پرداخت بهایی سنگین (که هنوز کسی از ابعاد آن خبر ندارد) طی کردند تا مانع شوند خطرناکترین دیکتاتوری ضدبشری معاصر به خطرناکترین سلاح دست یابد. ابتدا لازم است اشاره‌یی کنیم به این‌که رژیم تا کجا عزمش برای به دست آوردن بمب اتمی جزم بود و تا کجا به آن نزدیک شده بود. 
واقعیت این است که دستیابی به‌سلاح اتمی برای نقشه‌های توسعه‌طلبانه و تجاوزگرانه رژیم ایران نقش حیاتی دارد. بررسیهای کارشناسی نشان می‌دهد که «خطرناکترین حکومت حامی تروریسم» به‌امکانات و تکنولوژی تولید بمب اتمی دست یافته است. 
تمام تلاش رژیم این است که با مانور، مخفیکاری، فریب دادن، مذاکره، تهدید، چانه‌زنی، باج دهی و باجگیری، پروژه غنی‌سازی اورانیوم را به‌سرانجام رسانده و با ساختن بمب اتمی، با زبان زور و تهدید با جهانیان، به‌ویژه با کشورهای منطقه، سخن بگوید. 
در ۱۹اسفند ۸۲دبیرخانه شورای ملی مقاومت طی یک اطلاعیه افشاگرانه، آخرین تصمیم‌های رژیم در زمینه سلاح اتمی را برملا نمود. بر اساس این اطلاعیه، در بهمن ماه (فوریة ۲۰۰۴) به‌دنبال افشای برخی از فعالیتهای اتمی رژیم آخوندی، شورایعالی امنیت رژیم در جلسه محرمانه‌یی به‌ریاست خامنه‌ای، فشارهای بین‌المللی و نحوه مقابله با آن را مورد بررسی قرار داد. برخی از نتایج این جلسه، که در حکم دستورالعمل برای ارگانهای ذیربط می‌باشد، به‌شرح زیر است:
ـ به‌زودی جهان به‌دو قطب تقسیم خواهد شد «کشورهای عضو باشگاه اتمی و کشورهای غیرعضو. کشورهای عضو آقای جهان و کشورهای دیگر برده خواهند بود… در کمتر از 10سال دایره این باشگاه جهانی بسته خواهد شد. بنابراین جمهوری اسلامی باید هرچه سریعتر خود را به‌ این باشگاه جهانی تحمیل کند». 
ـ در شرایط کنونی «اروپا روی قانع‌کردن ایران برای متوقف کردن پروژه تولید بمب هسته‌یی متمرکز است و آمریکا به‌خاطر مشکلاتش در عراق ناچار است با ملایمت با ایران رفتار کند. بنابراین، اراده این‌که پرونده جمهوری اسلامی به‌شورای امنیت ملل‌متحد ارجاع شود، وجود ندارد و باید از این فرصت برای تولید بمب استفاده کرد». 
ـ بنابراین ضروری است که «جمهوری اسلامی خط تولید بمب هسته‌یی را ادامه دهد، حال تا آنجا که ممکن است با تعامل با جهان و مخفیانه. ولی نهایتاً تنش آن را باید پذیرفت تا جزء کشورهای برده جهان قرار نگیریم». در صورت پذیرش ریسکها و تنشها «ما قادر خواهیم بود پروژه خود را در مدت زمانی بین یک تا دو سال نهایی کنیم». 
چند ماه پس از این افشاگری، خرازی، وزیر خارجه رژیم، و قربانعلی دری نجف‌آبادی، وزیر سابق اطلاعات، به‌نقشه رژیم برای ورود به‌باشگاه اتمی اعتراف کردند. خرازی اعلام کرد: «ایران توانمندی فنی هسته‌یی بالایی دارد. جامعه بین‌المللی [باید] ایران را به‌عنوان عضو باشگاه کشورهای اتمی به‌رسمیت بشناسد» (آسوشیتدپرس ۲۴خرداد ۸۳).
 هم‌چنین روزنامه جمهوری اسلامی در ۲۶خرداد ۸۳نوشت: «حجت الاسلام والمسلمین قربانعلی دری نجف آبادی، وزیر سابق اطلاعات و رئیس دیوان عدالت اداری در گفتگو با خبرنگار ما، با تأکید بر حق مسلم ایران در استفاده صلح‌آمیز از انرژی اتمی، گفت: آمریکا و اروپا چه بخواهند و چه نخواهند، باید بپذیرند که جمهوری اسلامی ایران در باشگاه هسته‌یی جهان قرار گرفته است».
خامنه‌ای با تکیه بر امکاناتی که به آن دست یافته و با استفاده از بعضی چالشهای جهانی ـ به‌ویژه با استفاده از فرصت عراق درصدد است تا از حربه سلاح اتمی به بهترین نحو استفاده کند. اکنون او آشکارتر از هر زمان دیگر، به‌تهدید می‌پردازد، چنان‌که در سخنرانی ۱۵تیر ۸۳در همدان می‌گوید: «اگر دشمن، پررویی و تعرض و تجاوز کند، آن وقت دیگر تعرض ما به‌چهاردیواری کشورمان محدود نخواهد شد. اگر کسی به‌ملت ما تعرض و تجاوز کند، ما منافع او را در هر نقطه‌یی از دنیا که باشد، به‌خطر می‌اندازیم». 
روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله 9تیر 83می‌نویسد: «جمهوری اسلامی ایران با مشاهده موارد مکرر نقض تعهدات 3کشور اروپایی و استمرار بی‌تفاوتی آنها نسبت به‌تعهداتشان، موضوع «تفاهمات بروکسل» را کان لم یکن اعلام کرده و قطعه‌سازی و مونتاژ دستگاه سانتریفوژ را از سر می‌گیرد… مقامهای جمهوری اسلامی ایران اکنون با تلخکامی احساس می‌کنند که از حسن‌نیت و سعه صدر آنها شدیداً سوءاستفاده شده و «تعهدات طرفینی» در تهران و بروکسل، در واقع چیزی به‌جز قبول «تعهدات یکطرفه» برای وادارکردن ایران اسلامی به انصراف مطلق و کامل از انرژی هسته‌یی، حتی [!] به‌صورت صلح‌آمیز آن، نیست… دقیقاً به‌همین دلایل است که دبیر شورای امنیت ملی با ارسال نامه رسمی به‌وزرای خارجه 3کشور اروپایی… توافقات بروکسل را کان‌لم‌یکن تلقی کرد 
مطابق اعلام رسمی، این قطعه‌سازی و مونتاژ از 9تیر ماه 83مجدداً از سرگرفته می‌شود و تهران هیچ محدودیتی را در این زمینه برای خود قائل نیست». 
شورای ملی مقاومت در مقابل سیاست تعرض و تجاوز رژیم و در برابر سیاست استفاده از سلاح اتمی به‌منظور صدور ترور و بنیادگرایی اسلامی، سیاستی بر اساس منافع عالی مردم ایران اتخاذ کرده و تا هر جا که بتواند نقشه‌های ضد‌مردمی و ضدایرانی رژیم را افشا می‌کند. 
ما به حکم احساس مسئولیت انسانی، ملی و میهنی و مواضع صلح‌طلبانه خود، به افشای مراکز مخفی، که حکومت آخوندی برای تولید بمب اتمی در شهرهای نظنز و اراک به‌وجود آورده بود، پرداختیم تا مراجع مسئول بین‌المللی از و قوع این فاجعه جلوگیری کنند. اگر این روشنگریها وجود نداشت و اگر رژیم در همین حد هم به‌لحاظ موضوع پروژه‌های اتمی زیر نظارت قرار نمی‌گرفت، چه بسا تاکنون جهان را با رو‌کردن سلاح اتمی غافلگیر کرده بود. 
نشانه‌های عزم جزم رژیم برای دستیابی به بمب اتمی تنها مربوط به یکی دو دهه پیش نیست. در همین یکی دو سال اخیر نیز در مطبوعات رژیم موارد متعددی از اعترافات بالاترین مقامات رژیم را می‌یابیم که هر یک شاهدی بر این واقعیت است:
« اوایل که انرژی هسته‌یی را شروع کردیم، در جنگ بودیم و دنبال این بودیم که چنین امکانی برای روزی که دشمن ما بخواهد از سلاح هسته‌یی استفاده کند، داشته باشیم». (آخوندهاشمی رفسنجانی- روزنامه حکومتی مردم‌سالاری- ۵آبان ۱۳۹۴). 
« هیچ وقت از ذهن ما بیرون نمی‌رفت که اگر روزی بنا باشد خطری ما را تهدید کند و ضرورتی باشد، امکان این‌که به طرف دیگر (بمب اتمی) هم برویم، داشته باشیم… با پاکستانیها صحبتهایی شد. یک دانشمند هسته‌یی به نام آقای عبدالقادرخان در پاکستان بود… در سفری که به پاکستان رفته بودم، خواستم ایشان را ببینم… آقای عبدالقادرخان اعتقاد داشت که دنیای اسلام باید بمب هسته‌یی داشته باشد و به این کار عقیده داشت… به هر حال حاضر شدند تا یک مقدار به ما کمک کنند… بخشی از فعالیت‌های هسته‌یی را زمانی انجام دادیم که هنوز در جنگ بودیم… آن سال‌ها ذهنیت همه ما این بود که ما باید خود را به عوامل بازدارنده مسلح کنیم. چون بنا نبود جنگ تمام شود و در سیاستهای دفاعی هم این سخن امام را مد نظر داشتیم که این جنگ ۲۰سال طول بکشد… برای اولین غنی‌سازی در جایی که در امیرآباد درست کردند، از همان چیزهایی که از پاکستان گرفته بودیم، کنار هم چیدند که ما هم برای بازدید رفتیم». (‌هاشمی رفسنجانی- خبرگزاری حکومتی ایرنا- ۴آبان ۹۴)
 به این ترتیب مشخص بود که پروژه اتمی رژیم ایران، صرفاً یک پروژه نبود، بلکه یک استراتژی بود که هدف آن تضمین بقای نظام بود و طی نزدیک به سه دهه، دست‌کم یکصد میلیارد دلار از ثروت ملی ایران را برای دستیابی به آن بر باد داد. 
اما مقاومت ایران با افشاگریهای بی‌امان خود، این پروژه ضدمیهنی و ضدبشری را به شکست کشاند. مجاهدین از خرداد سال ۱۳۷۰تاکنون به مدت ۲۶سال در مقابل ماجراجویی اتمی رژیم ایستادند و آن را به شکست کشاندند. 
اکنون با گذشت بیش از یک ربع قرن و پس از سال‌ها مبارزه پر کشاکش و مملو از تلاش و رنج مقاومت ایران در افشای پروژه‌های مخفی اتمی رژیم ایران و بعد از به بن‌بست رسیدن سیاست شوم مماشات، نگاهی گذرا داریم به این کارزار ۲۶ساله تا ببینیم مقاومت ایران چگونه مردم ایران و مردم جهان را نسبت به بزرگترین تهدید صلح و امنیتش هشیار کرد و با تلاشی سترگ و خستگی‌ناپذیر مانع پیشبرد پروژه‌های مخفی بمب‌سازی رژیم شد. 
اولین افشاگری برنامه اتمی رژیم ایران

سپاه پاسداران روز پنجشنبه 27مهر طی بیانیه‌یی بر توسعه برنامه موشکی تأکید کرد. سپاه پاسداران در واکنش به سخنان روز جمعه دونالد ترامپ و گنجاندن نام سپاه در لیست تروریستی وزارت خزانه‌داری آمریکا طی بیانیه‌یی با عنوان:‌

توسعه‌ توان دفاع موشکی کشور تدوام خواهد یافت، مدعی شد:‌ «مواضع خصمانه رئیس‌جمهور آمریکا و اعمال تحریمهای ظالمانه جدید علیه سپاه پاسداران، نشان از شکست سیاستهای اهریمنی سردمداران کاخ سفید برای تغییر نقشه منطقه و تجریه و تضعیف کشورهای اسلامی و عصبانیت آنها از نقش‌آفرینی در این عرصه دارد.
فاکس‌نیوز :ایران به طور پنهانی بخش نظامی برنامه‌ هسته‌ای‌اش را دنبال می‌کند
فاکس‌نیوز مقاومت ایران افشا میکند: ایران به طور پنهانی بخش نظامی برنامه‌ هسته‌ای‌اش را دنبال می‌کند


علیرضا جعفرزاده، گفت: «هر چه بیشتر تحقیق کردیم، بیشتر متوجه شدیم که برنامة تسلیحات (اتمی) به‌طور کامل فعال است... بخش نظامی به‌لحاظ اسامی، محل‌ها و سازماندهی مجدد، طی سالیان تغییر کرده، اما هرگز کار خود را متوقف نکرده و چهره‌های کلیدی آن نیز تغییر نکرده‌اند»...
شبکه آمریکایی فاکس‌نیوز فاش کرد که تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهند ایران به طور مخفیانه و در مناطقی دور از دسترس بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، بخش نظامی برنامه‌ هسته‌ای خود را دنبال می‌کند، اقدامی که نقض توافق هسته‌ای و قطعنامه‌های سازمان ملل به شمار می‌رود.
این گزارش یک روز پیش از اعلام تصمیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا درباره توافق هسته‌ای با ایران منتشر ش
دونالد ترامپ قرار است روز پنج‌شنبه 12 اکتبر 2017 تصمیم خود را درباره آینده توافق هسته‌ای با ایران اعلام کند. آمریکا پیش از این بارها از نبود نظارت و جدیت کافی بر تاسیسات هسته‌ای ایران شکایت کرده و خواستار شدت یافتن بازرسی‌ها شده بود.
گزارش فاکس‌نیوز درباره استمرار فعالیت‌های بخش نظامی برنامه‌ هسته‌ای ایران، بر اساس اطلاعاتی تهیه شده که شورای ملی مقاومت ایران ارائه کرده و در آنها به این موضوع اشاره شده که رژیم ایران کماکان فعالیت‌های خطرناک خود را در زمینه غنی‌سازی اورانیوم، تسلیح و تقویت کلاهک‌های موشکی و سامانه‌های حمل و نقل در چهار پایگاه مخفی ادامه می‌دهد.
براساس این گزارش سایت پارچین در شرق تهران یکی از مهم‌ترین سایت‌های فعال در این زمینه است. در این سایت یک بخش سری تحت پوشش فعالیت‌های پژوهشی متداول، به دور از نظارت بازرسان سازمان بین‌المللی انرژی اتمی فعالیت می‌کند.
سایت دیگر، سایت صنعتی "نوری" است که در آن کارشناسان در پروژه‌ای فعالیت می‌کنند که هدف آن تولید کلاهک‌های هسته‌ای است. این سایت به شدت محافظت و مراقبت می‌شود و نیروهای امنیتی ویژه و پلیس نظامی وظیفه مراقب از آن را بر عهده دارند.
در گزارش فاکس‌نیوز آمده که ده‌ها تونل بزرگ در زیر زمین این سایت ساخته شده‌اند و در آن کارشناسانی از کره‌شمالی و ایران در پروژه ایران برای ساخت کلاهک‌های جنگی تلاش می‌کنند.
کارشناسان کره‌شمالی به طور ویژه بر طراحی بخش‌های ایرودینامیک و شکل کلاهک تمرکز کرده‌اند. آنها همچنین نقشه سایت و تونل‌ها و مراکز زیرزمینی آن را تهیه کرده‌اند.
ماه گذشته یوکیو آمانو، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از ایران خواست که با شفافیت عمل کرده و به بازرسان این آژانس اجازه دهد از بخش فنی حساس برنامه هسته‌ای که می‌تواند در ساخت سلاح هسته‌ای به کار رود، دیدن کنند.
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید که ایران فعالیت‌های حساسی را آغاز کرده که تحت بند "تی" توافق‌ هسته‌ای ذکر شده‌اند و به آزمایش‌هایی مربوط می‌شونند که ممکن است به انفجار هسته‌ای منجر شود و آژانس امکان راستی‌آزمایی ایران در این زمینه را ندارد.

برجام و ضرب‌الاجل ۱۵اکتبر (گفتگو با محمدعلی توحیدی)
می‌توان گفت که پایان این دوره، ماده می‌شود؛ چون نقطه پایانی بر همه بهره‌برداریهایی که رژیم کرده بود، می‌گذارد. رژیم با پرونده اتمی، مردم ایران و نیز دنیا را به گروگان گرفته بود. لذا این یک تحول و چرخش است.
این وسط، رژیم و لابی‌هایش سعی می‌کنند مسایل مختلفی را مطرح کنند؛ مثل این‌که مذاکرات اشکالی داشته، ظریف اشکالی داشته یا روحانی نباید این سیاست را می‌رفت و از این چیزها. به نظر من این‌ها دارند صورت مسأله را تغییر می‌دهند و تلاش می‌کنند آن را بپوشانند. در حالی که صورت مسأله واقعی، پایان این ماجرا است


 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر